Witam. C???ş. Powiem szczerze. Potrzebujô logotypu. Swojego. To znaczy sygnaturki, kt??rÖ umieszczam na zdjôciach. Obecna nie daje mi satysfakcji. Potrzebujô czego?ő mocnego.
Mile widziany jaki?ő element graficzny.
Ale te?ş i tekst. Do wyboru: "Borys Godunoff Photography", "GDNFF", "GodunoffArt" i co tam tylko wymy?őlicie. Ma byá chwytliwe, i profesjonalne.
I bez przesady z kolorkami. Zazwyczaj u?şywa?Çem bia?Çych sygnaturek.
Ale potrzebna te?ş bôdzie wersja "ciemna", do umieszczania na jasnym tle, w razie czego.
Co tam... no format pliku oczywi?őcie .png, z przezroczystym t?Çem. Rozmiar dowolny- ale mile widziane wiôksze prace- bo czasem puszczam prace w formacie 3000x2000 px - wiôc sygnaturka NIE MO?ŞE BYÜ np. 100x100 px, bo w og??le jej nie bôdzie widaá, a jak powiôkszô, to siô rozma?şe:P
Co oferujô w zamian? Ca?Çy wpis w moim journalu na dA o autorze sygnaturki, kt??rÖ wybiorô. Jaki?ő tam bardzo popularny nie jestem, ale zawsze to co?ő:P
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum