Hi, eso z tej strony : ) Tak wpad?Çem sie przywitaá, mo?şe mnie kto?ő zna ? Mo?şe i tak mo?şe i nie. Jaki?ő typ szrajaba?Ç do mnie na gg, i?ş takowe forum istnieje i zaprasza mnie w swoje progi, powiedzia?Çem : why not ?
Jak narazie grafikÖ siô nie zajmuje "na?Çgowo" i?ş teraz po?őwiôcam sie g?Ç??wnie szkole, musze zdaá 2 klase liceum, dlatego te?ş musze siô g?Ç??wnie po?őwiôcic edukacyjnym pobudkÖ. Ka?şdy ma taki etap w swoim ?şyciu, ?şe bierze sie w gar?őá, troche ogarnia i my?őli co dalej z nim bôdzie. My?őle, ?şe ten etap na mnie czeka. Anyway na forum oczywi?őcie spr??buje troche popisaá, jaki?ő komentarzyk do pracki rzuce w wolnych chwilach tudzie?ş przy obciÖ?şeniu stô?şÖnÖ nudÖ kt??ra bedzie na mnie napiera?Ça z pewno?őciÖ. Ofc mam nadzieje, ?şe wasze forum bôdzie w najbli?şszym czasie zalicza?Ço siô do tych "topowych" , tak jak niegdys GFA, a teraz chocia?şby UBP na kt??rym kwit?Çem i mo?şna rzec mnie wychowa?Ço, przez co mam do tego serwisu sentyment, pomimo, ?şe nie mam jakiej?őá specjalnej rangi, i tak lubie tam wracaá i polukaá what's goin' on.
No c???ş mo?şe co?ő o sobie. Wko?Ńcu. ( : D ) Posiadam 17 rok ?şycia - imo najgorszy nie polecam, pochodze z Turku (tak tam gdzie serki robiÖ) gdzie obecnie zamieszkuje a tak?şe edukujô siô i przypuszczam giga melan?şe po kt??rych otrzÖsam sie minimum dwa dni.
GrafikÖ mo?şna powiedzieá, ?şe dalej siô zajmuje od paru ?Çadnych lat - bôdzie mo?şe 5 lub co?ő ko?Ço tego, nie wiem nie licze nie mam kalendarzyka. Obecnie nie mam czasu, mo?şe i weny i zdolno?őci, mo?şe sie wypali?Çem - nie wiem. Z grafikÖ wiÖ?şô przysz?Ço?őá gdy?ş chcia?Çbym dostaá siô na studia graficzne, ale chyba p??jde na in?şyniera przyrody czy co?ő w tym stylu.
Tymczasem siô edukuje jak ju?ş wspomnia?Çem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum