W sumie trudno mi by?Ço wybraá kategoriô, bo tapetÖ bym tego nie nazwa?Ç, a do DP te?ş troche temu brakuje :D Je?őli, jest odpowiedniejszy dzia?Ç, proszô o przeniesienie i nie bicie
P??ki co robisz s?Çabe Space Arty (tak to siô zwie), widaá ?şe krzywo wyciÖ?Çe?ő planety, s?Çabo to wszystko wtopione, elementy do siebie nie pasujÖ. Por??b trochô tutoriali .
no, s?Çabo. kolory sie nie trzymaja, jedna praca taka jakby przesycona. swuiatla i nebulle tez nie sÖ za dobre, ale robisz dobrze, ?şe gwiazd ma?Ço to jest jeden plus. powo w dalszym robieniu SA.
S?Çabiutko jak na SA.
W takich pracach powiniene?ő pokazywaá co masz innym u?şytkownikom do przekazania.
Jakie?ő fajne ?őwiate?Çka, nebule, do?őá dobrze umieszczone kule, jakie?ő pier?őcienie dodaá, wybuchy do tego te?ş mo?şna daá.
Og???Çem to trzeba wiôcej dodawaá takich bajerk??w jak to siô m??wi.
Tutaj dajesz nam zwyk?Çe planety i na?Ço?şone tekstury.
W pierwszej i drugiej nie podoba mi siô ?őwiat?Ço i rozmieszczenie.
Zdecydowanie powiniene?ő daá mniej promieni, a wiôcej swojej w?Çasnej kompozycji tych planet.
Poczytaj tutki, bôdziesz wiedzia?Ç o co mi chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum