Moje 4 logotypy teraz my?őla?Çem bardziej profesjonalnie, ale to nie oznacza ?şe muszÖ one byá profesjonalne:P do oceniania zostawiô wam, troszkô siô namôczy?Çem:)
Ostatnio zmieniony przez kCone 2009-05-30, 22:50, w całości zmieniany 3 razy
http://img2.vpx.pl/up/20090529/logotypy.jpg
palett, paintball, kinomania, blue line, big benn, janbud i ubezpieczenia mi siô podobajÖ :D
No i nie??le Ci idzie w tym kierunku muszô powiedzieá
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
hehe, kurde niez?Çe pomys?Çy :D
podoba mi siô
Komornika sam robi?Çe?ő czy z neta? : P
wszystkiee do dupyy.. takie strasznie przekombinowanee ;(
soon jedna co mi sie podoba.. ale spali?Çes w niej kolor ;/ straczkowatyy_-
noo i ten gardiet omg
jeszczee komornikk w miaree ok ; )
juz widac progress
wszystkiee do dupyy.. takie strasznie przekombinowanee ;(
soon jedna co mi sie podoba.. ale spali?Çes w niej kolor ;/ straczkowatyy_-
noo i ten gardiet omg
jeszczee komornikk w miaree ok ; )
juz widac progress
eee, tam do dupy przesadzasz...
Tak ten komornik m??j z czcionki przekombinowany hehe
komornik fajny ; D ale w sumie watpie zeby ktos robil strone z komornikami xDDD
co do ostatniego, to nie kombinuj tak z t?Çem. tlo powinno byc ciemne albo jasne a nie jakies patterny pomaranczowe. logotyp mi sie nie podoba. taki jakis no sam nie wiem. tego org prawie nie widac. do tego to O jest takie nijakie. no nie podoba mi sie nic w tym
komornik fajny ; D ale w sumie watpie zeby ktos robil strone z komornikami xDDD
co do ostatniego, to nie kombinuj tak z t?Çem. tlo powinno byc ciemne albo jasne a nie jakies patterny pomaranczowe. logotyp mi sie nie podoba. taki jakis no sam nie wiem. tego org prawie nie widac. do tego to O jest takie nijakie. no nie podoba mi sie nic w tym
No dobra z tym mo?şe przesadzi?Çem, mo?şe nie nadaje siô na logo ale efekt fajny:D:P hehe kolorowanka:D
http://img3.imagebanana.com/img/lc3tz2/crystal.jpg
No takie kombinacje z t?Çem mi siô nie podobajÖ... Cieni i gaussa te?ş raczej do logotyp??w nie dawaj. No i nie wiem za bardzo jak oceniá, wiôkszÖ uwagô skupia t?Ço : P
http://img3.imagebanana.c...iez/elloAll.jpg
Cie?Ń przy logotypie spoko, ale przy czcionkach go nie dawaj. No i my?őlô, ?şe wystarczy?Çaby tylko wersja ostatnia, dwie pierwsze zbyt przekombinowane... No i nie baw tak siô ramkami i t?Çem, bo naprawdô to pogarsza efekt.
Najlepiej, ?şeby?ő dawa?Ç t?Ço takie jak tu: http://img190.imageshack..../webmasterz.jpg iu nic wiôcej, ?şadnych ramek, pattern??w.
Czepiasz siô tych ramek:P:P a tu to co? --->Ramki stÖd skapowa?Çem ramki bo ?Çadnie ozdabiaja nie ejst a?ş tak pusto ale jak radzisz ?şe be?ş to bez:P spoko
[ Dodano: 2009-05-31, 15:30 ]
A tu zrobi?Çem reklamô na cukierki-dropsy firmy "eLLo" good:p
[ Dodano: 2009-05-31, 17:29 ]
No i wizyt??wki dla fotografa:D moim znajomym ze studia fotografom siô podobajÖ ale oni siô nie znajÖ proszô o komenty:)
dop??ki nie zaczniesz wrzucaá na jakie?ő normalnie dzia?ÇajÖce, dobre hostingi
nie zamierzam Ci oceniaá
nie na jakies imageshacki czy imagebanana, czy mo?şe jakie?ő, o kt??rych pierwszy raz s?Çyszô
nie do?őá, ?şe sÖ one bardzo wolne to jeszcze czôsto nie dzia?ÇajÖ, lub ??le dzia?ÇajÖ (jak by?Ço przy tym tutku)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum