Gdyby dodaá tutaj jaki?ő napis i do tego teksturkô na odrobinkô wy?şszego krycia to fajnie by wyglÖda?Ça
Og???Çem to nie jest ??le, du?şo takich prac jest.
Imo nie ma co tu za du?şo oceniaá.
Ca?Çkiem przyjemna sygna. PodobajÖ mi siô kolory, no i fajnie na?Ço?şona tekstura, o ile takowÖ tutaj da?Ça?ő. Ale czujô jaki?ő niedosyt, czego?ő mi tutaj brakujô. I troszkô p?Çasko Ci ten tag wyszed?Ç.
Wiôkszy render jako t?Ço tutaj imo nie pasuje. Strasznie p?Çasko i pustkÖ wieje, nic sie nie dzieje.
2. Wolvie jest spoko, ale nie pasuje mi ta zieleń po prawo i C4D, ciekawa wizja i próba, ale render raczej do niej nie trafiony. Popracuj nad światłem.
3. Hmm... Troche kombinacji filtrami, światełko na renderze, szkoda że brakuje go na reszcie sygny, nie ma głębi, a przydałaby się, żeby napis się bardziej wyróżniał. Pomysł znów niezły, brakuje wprawy w Photoshopie.
Ogólnie jak na pierwsze prace z PS, to nie jest źle, ale to przez to, że w Gimpie było wg mojej skromnej osoby naprawdę dobrze :D Ciekawy styl, będę Cię obserwował )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum