wszystkie prace s?Çabe, musisz sporo popracowac nad g?ÇebiÖ, efektami, kolorami etc
w sumie chcia?Çbym zobaczyá nowe. Jednak z tego co pokaza?Çe?ő to wnioskujô, ?şe robisz postôpy. Numer 9. chyba - to nie jest rozmiar sygnatury. Standardem jest ju?ş fakt, ?şe sygnatury majÖ max 400 x 250 px, verticale te?ş dozwolone...
Czekam na nowe. PoczÖtki - jak to poczÖtki - najpiôkniejsze nie sÖ. :D
W sumie nie najgorsze. Tylko... r??b trochô mniejsze. Sygnatura ma to do siebie, ?şe jest sygnaturÖ - ma?Ça grafikÖ w podpisie, a nie jakÖ?ő innÖ grafikÖ, gdzie rozmiar ju?ş nie ma ogranicze?Ń. Pozdrawiam.
242 DBcash
Wysłany: 2009-09-17, 12:21
mephi, normalnie robiô 400x200 (to m??j ulubiony rozmiar) ale te by?Çy na Sotw z innego forum gdzie sÖ dozwolone wiôksze do 500X300 czyli np 9 i 15 a tak robiô mniejsze
Tak wiôc co?ő nowego
18. t?Ço trochô nie pasuje pr??bowa?Çem przerobiá tuta wtedy
Kolorystyka beznadziejna, Napis jest OK, gdyby by?Ço inne t?Ço....
Ca?Ça tekstura nachodzi na render, nie wymazujesz element??w niepotrzebnych.
I ten C4D jako?ő tam niepotrzebnie go wrzuci?Çe?ő.
Pierwsza jak dla mnie totalnie nieudana.
Napis z efektami psuje ca?Ço?őá taga.
Kadr nawet fajny.
Widaá dok?Çadne z?Ço?şenie sp??jno?őci kolorystyki.
Lewa strona zalana tym C4D, reszta pusta.
Co do drugiej pracy to nie jest ??le, fajne kolorki jak na verticala do tej tematyki "Komiks".
PrzeszkadzajÖ mi tu kolory, kt??re z niej wychodzÖ.
Ale tak?şe nie jest dok?Çadnie wykonana.
DB points: 45
242 DBcash
Wysłany: 2009-09-19, 00:40
Gainer,co to Vikinga dla Zagaj, to wied??min to robi?Çem to z dwa miechy temu jako?ő
"Komiks" to moja pierwsza praca w PS wiôc za du?şo jeszcze nie wiedzia?Çem co gdzie jest dok?Çadnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum